HTML

ATV kritika

Az ATV műsoraival szembeni kritika. A blogot az az eset hívta életre amikor az ATV meghamisította az amerikai nagykövet szavait. Miután a erre a tényre a nagykövetség a sajtóban rámutatott, az ATV megtagadta a helyreigazítást, és kiállt a gyalázatos hamisítás mellett.

Friss topikok

  • lujo22: azt írod: szándékosan hamisítottak, ezt az ATV nyilatkozataira, korábbi műsoraira, és az ott szere... (2012.01.13. 02:22) Baloldali trollok támadása
  • Dranak: Lol, Bolgár a nagy cölöpverő vitéz. Ahol ilyen embereket kamera elé engednek, ott bármi megtörténh... (2012.01.11. 02:11) Az ATV meghamisítja a nagykövet szavait

Címkék

Archívum

2012.01.11. 11:34 ATV hamisit

Mi történt a magyar média egy részével?

Erdélyben is kezd feltűnni a magyar média egy részének elképesztő viselkedése:

Legfeltűnőbben ismét csak az A.T.V. gyalázza a jelenlegi kormány ha jó, ha nem jó intézkedéseit. Megdöbbentem, amikor tapasztaltam, hogy nem csak a hírmagyarázók, műsorvezetők elfogultak, hanem az egyszerű bemondók előadását is boldog izgatottság járja át, éppen, hogy fel nem ujjongnak örömükben, amikor Magyarország gazdasági és politikai hanyatlását ecsetelik. 

- Mi történt a magyar média egy részével? Uraim, önök az ellenségnek drukkolnak? Vagy netán tán önök a nemzet ellenségei? Mit nyernek azon, ha összeomlik agyonsanyargatott országunk, még ez a kicsike is? Nincs önökben becsület, nemzeti érzelem? Vagy talán nem tartoznak nemzetünkhöz? Mert nagyon úgy viselkednek! 

http://bit.ly/AjG7qv

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://atvhamisit.blog.hu/api/trackback/id/tr313536557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása